Aplicația Revisal Online

Acces aplicație

Revisal Online

plata cu cardul

Noutăți
 • 31.03.2017: Transmitere rvs pe portalul REGES direct din aplicație
 • 30.04.2016: Actualizare pentru compatibilitate cu 6.0.5
 • 24.04.2016: Actualizare pentru compatibilitate cu 6.0.4
 • 19.10.2015: Opțiune pentru căutare în tabele
 • 02.04.2015: Aplicația este disponibilă

Aplicația web Revisal Online este varianta online a registrului general de evidență a salariaților în format electronic. Generează fișierul .rvs ce trebuie să-l transmiteți la ITM.

Situație actuală - 28.06.2017

Aplicația Revisal Online este o versiune web ce reproduce funcționalitatea aplicației clasice Revisal ITM și asigură compatibilitatea cu sistemul Revisal/Reges, însă:

Instituția Ministerul Muncii are o comunicare total deficitară referitoare la anunțarea versiunilor noi și publicării modificărilor efectuate (în comparație cu ANAF). Aceste versiuni noi, deși s-a lucrat la ele ani de zile de către compania contractată, au fost publicate „peste noapte” și cu obligația utilizatorilor de a se adapta într-un termen extrem de scurt.

Exemplu I:

 • În data de 16.04.2016 a fost publicată versiunea 6.0.4 a aplicației Revisal ITM pe site-ul Ministerului Muncii.
 • În data de 26.04.2016 au fost publicate specificațiile tehnice revizuite pe site-ul Ministerului Muncii.
 • În data de 29.04.2016 a fost publicată versiunea 6.0.5 a aplicației Revisal ITM pe site-ul Ministerului Muncii.
 • Tot în data de 29.04.2016 a devenit obligatorie respectarea specificațiilor tehnice publicate cu doar 3 zile în urmă, cât și utilizarea noii aplicații publicată exact în aceeași zi.

Exemplu II:

 • În data de 08.12.2016 a fost publicat în Monitorul Oficial, Ordinul privind înființarea Registrului Public pentru evidența salariaților din instituțiile bugetare.
 • În data de 09.12.2016 a fost publicată „aplicația” M500 sub forma unui formular PDF pe site-ul ANAF. Din diverse motive, pentru bugetari nu s-a mai făcut un sistem tip Revisal, ci s-a recurs la o metodă arhaică de declarare lunară ce este transmisă la ANAF.
 • În data de 19.12.2016 a fost ultima zi în care era obligatorie transmiterea registrului publicat cu doar 10 zile în urmă.

Ca o completare a incoerenței de care dă dovadă Ministerul Muncii, sistemul Revisal/Reges nu mai beneficiază de suportul tehnic al producătorului. Conform anunțului publicat de ITM Harghita pe site-ul propriu, „Începând cu 01.05.2017 serviciile de suport oferite de Teamnet pentru aplicația Revisal și sistemul informatic REGES prin email [...] și telefonic [...] vor fi întrerupte”.

Inițial, proiectul „Revisal Online” a fost și o demonstrație că poate fi realizată o alternativă exclusiv online ce ar elimina complet posibilitatea pierderii datelor de pe PC-urile angajatorilor. Aplicația a fost realizată de la zero într-un termen de doar 5 luni.

Deși la ora actuală Revisal Online este compatibilă cu cea a Ministerului, există mari șanse să apară din nou „peste noapte” o altă versiune a Revisal-ului, să fie înlocuită sau chiar desființată. Din această cauză, am luat decizia să nu mai continui suportul și dezvoltarea acesteia.

Revisal Online funcționează pe PC, Laptop, Tabletă sau Smartphone. Actualizat în aprilie 2016.
Revisal Online funcționează pe Windows, Android, iPhone OS, Ubuntu, Linux, Mac etc., folosind un browser web modern.
Revisal Online funcționează în Rețea. Este accesibilă de oriunde există o conexiune la Internet.
Mai mulți utilizatori pot accesa simultan aceeași firmă, prin rețea, cu permisiune de editare / vizualizare.
Folosește același tip de bază de date ca aplicația clasică Revisal, fiind 100% compatibilă. Baza de date a angajatorului poate fi exportată și importată.
NOU: Transmite online registrul în format „.rvs” pe portalul REGES direct din aplicație și verifică starea automat.
Accesarea aplicației Revisal Online cu user/parolă se face prin conexiune securizată (algoritm sha256RSA, criptografie modernă TLS 1.2).
Îndeplinește specificațiile tehnice ale Inspecției Muncii pentru generarea registrului în format electronic, direct în format „.rvs”. Respectă ART. 7 din HG500-2011.
Backup automat zilnic. Bazele de date sunt protejate de viruși și "specialiști" care instalează Windows fără backup înainte ;)
 
Mobil: 0726.337.294
SC VOLT SRL
str. Iederii, nr. 28
Alba Iulia, România