Aplicația TDec

Aplicația Volt TDec are ca scop asistarea contabililor în procedura de semnare și transmitere online a declarațiilor fiscale în format PDF cu semnătură electronică. Preț: 9 Lei / lună / semnătură.

Pentru CASE DE MARCAT cu jurnal electronic AMEF, aplicația generează automat din .p7b .p7m .p7s declarațiile A4200 și le transmite automat la ANAF. Preia automat fișierele necesare direct de pe email sau din foldere.
Automatizarea depunerii înseamnă că, fără intervenția utilizatorului și fără niciun click, semnează XML/PDF, transmite pe e-guvernare, obține index încărcare, verifică stare, descarcă și tipărește recipisa.
Este acceptat un număr nelimitat de firme pentru un singur certificat digital emis de oricare furnizor acreditat de ANAF (Alfasign, Certdigital, Certsign, Digisign, Transsped).
Depune un număr nelimitat de declarații direct pe portalul e-guvernare. Sunt acceptate peste 50 tipuri (D100, D112, D300, D390, D394 etc, bilanțuri)
Funcționează în rețea pe un număr nelimitat de computere cu un singur token (toate activitățile sunt transferate automat către computerul ce are tokenul). Funcționează și cu mai multe token-uri într-un singur PC.
Generează OPFV (Ordine de plată, Foi de vărsământ, liste plăți) gata completate și cu cod de bare, conform declarațiilor unei firme (nu necesită instalarea OPFV de la ANAF).
Descarcă documentele din SPV (Spaţiul Privat Virtual) și transmite solicitări. Obținere automat de la ANAF formularul 150 necesar pentru depunere declarații.
Generează RAPORT în format PDF sau Excel cu toate declarațiile transmise / netransmise, serii AMEF, starea declarațiilor, sumele declarate în A4200, neconcordanțe D394, datorii la ANAF.
Verifică dacă firmele din D390 sunt înregistrate în VIES; verifică dacă firmele D394 sunt declarate corect (active, înregistrate/neînregistrate în scopuri de TVA, aplică sistemul TVA la încasare/facturare) sau dacă aplică split TVA.
Pot fi transmise declarațiile și/sau recipisele, OPFV, documente din SPV la firmă prin EMAIL.
Pot transmise sumele de plată la firmă prin SMS.
Descarcă, salvează și deschide formularul declarației necompletat în format PDF editabil ( ultima versiune sau perioadă precedentă ).
Tipărește automat denumirea firmelor pe recipise în partea stânga-sus pentru a putea fi ușor îndosariate (recipisele emise de către ANAF, conțin doar CUI-ul).
Poate exporta datele dintr-o declarație anterioară într-un formular nou editabil.
Toate conexiunile online cu serverele autorității se realizează direct, securizat, iar conținutul declarațiilor nu poate fi accesat decât de către dumneavoastră și autoritate.
Activitatea de procesare a declarațiilor este vizibilă în timp real într-un tabel interactiv ce permite căutare avansată și sortare.
Aplicația se actualizează automat prin Internet, inclusiv formularele editabile PDF și DUKIntegrator.
 
Despre proiectul „TDec”

Începând din luna ianuarie 2011 am oferit clienților noștri servicii de consultanță pentru achiziționarea, instalarea și utilizarea semnăturii electronice de la Certsign. Însă, procedura de transmitere prin e-guvernare, oferită de ANAF, era mult prea dificilă pentru contabilii neexperimentați în domeniul Internetului sau experții contabili ce dețin în portofoliu zeci de firme. Acest fapt a determinat creșterea solicitărilor din partea lor și apariția firească a întrebării „Mai simplu nu se poate?”. Așa a apărut ideea de „transmitere automată” și demararea realizării unei aplicații în acest sens.

Prima versiune publică a aplicației a fost lansată în luna mai 2011 și a beneficiat de o dezvoltare continuă. În ianuarie 2014, este utilizată de clienții noștri care transmit declarații pentru un număr de peste 900 firme.

Pentru depunerea clasică a declarațiilor electronice fiscale pe portalul ANAF se acceseaza site-ul www.e-guvernare.ro -> secțiunea Depunere declarații. Verficarea stării declarațiilor se poate urmări în pagina http://www.anaf.ro/StareD112/ Pentru depunerile de declarații electronice, este necesar să completați și transmiteți ultima versiune publicată pe portalul ANAF -> secțiunea Descărcare declarații.

Limitarea răspunderii: Dezvoltatorul aplicației nu își asumă nici o răspundere în cazul în care portalul ANAF nu funcționează. Conform condițiilor de utilizare a portalului ANAF ( http://www.anaf.ro/reinnoire/ ), nici Administratorul său nu își asumă nici o răspundere în cazul în care portalul nu funcționează. Astfel, dumneavoastră sunteți singurul responsabil pentru netransmiterea la termen a declarațiilor.

Mobil: 0726.337.294
SC VOLT SRL
str. Iederii, nr. 28
Alba Iulia, România