Aplicația TDec

Aplicația Volt TDec are ca scop asistarea contabililor în procedura de semnare și transmitere online a declarațiilor fiscale în format PDF cu semnătură electronică.

REDUCE CU 97 % timpul necesar transmiterii declarațiilor online deoarece procesează mai multe simultan. Vezi performanțele …
AUTOMAT 100 % = MANUAL 0%
Fără intervenția utilizatorului și fără niciun click: semnează XML/PDF, transmite pe e-guvernare, obține index încărcare, verifică stare, descarcă și tipărește recipisa.
Număr NELIMITAT de firme cu un singur certificat digital emis de oricare furnizor acreditat de ANAF (Alfasign, Certdigital, Certsign, Digisign, Transsped).
Număr NELIMITAT de declarații sau bilanțuri. Vezi tipurile de declarații …
Generarea și semnarea declarațiilor se realizează automat în baza fișierelor XML sau PDF, folosind DUKIntegrator.
Descarcă, salvează și deschide formularul declarației necompletat în format PDF editabil ( ultima versiune sau perioadă precedentă ).
Tipărește automat denumirea firmelor pe recipise în partea stânga-sus pentru a putea fi ușor îndosariate (recipisele emise de către ANAF, conțin doar CUI-ul).
NOU Generează Ordine de plată și Foi de vărsământ cu cod de bare, conform declarațiilor unei firme (nu necesită instalarea OPFV de la ANAF).
Import - Export automat date din declarație anterioară editabilă în formular autocompletat editabil.
Înregistrare firmă nouă în portalul ANAF și obținere automat formulare 150 necesare pentru depunere declarații. Descarcă documentele din Spaţiul Privat Virtual.
Conexiunea online cu serverele autorității se realizează direct, securizat, cu certificat digital, astfel încât conținutul declarațiilor nu poate fi accesat decât de dumneavoastră și autoritate.
Întreaga activitate de procesare și depunere a declarațiilor poate fi vizualizată în timp real, într-un tabel interactiv: declarația transmisă PDF, recipisa PDF, firma, luna, tipul, starea și mesajele aferente. Permite căutare, sortare și generare raport PDF sau CSV.
Optimizează setările și rezolvă mesajele „Semnătură nevalidă” sau "Validitate necunoscută" în Adobe Reader 9, 10, 11 sau DC.
Aplicația se actualizează automat prin Internet, inclusiv formularele PDF și DUKIntegrator.
 
Despre proiectul „TDec”

Începând din luna ianuarie 2011 am oferit clienților noștri servicii de consultanță pentru achiziționarea, instalarea și utilizarea semnăturii electronice de la Certsign. Însă, procedura de transmitere prin e-guvernare, oferită de ANAF, era mult prea dificilă pentru contabilii neexperimentați în domeniul Internetului sau experții contabili ce dețin în portofoliu zeci de firme. Acest fapt a determinat creșterea solicitărilor din partea lor și apariția firească a întrebării „Mai simplu nu se poate?”. Așa a apărut ideea de „transmitere automată” și demararea realizării unei aplicații în acest sens.

Prima versiune publică a aplicației a fost lansată în luna mai 2011 și a beneficiat de o dezvoltare continuă. În ianuarie 2014, este utilizată de clienții noștri care transmit declarații pentru un număr de peste 900 firme.

Pentru depunerea clasică a declarațiilor electronice fiscale pe portalul ANAF se acceseaza site-ul www.e-guvernare.ro -> secțiunea Depunere declarații. Verficarea stării declarațiilor se poate urmări în pagina http://www.anaf.ro/StareD112/ Pentru depunerile de declarații electronice, este necesar să completați și transmiteți ultima versiune publicată pe portalul ANAF -> secțiunea Descărcare declarații.

Limitarea răspunderii: Documentul „Termeni și condiții de utilizare a aplicației software TDec” vă este prezentat la instalarea aplicației Volt TDec. Conform acestora, Dezvoltatorul aplicației nu își asumă nici o răspundere în cazul în care portalul ANAF nu funcționează. Conform condițiilor de utilizare a portalului ANAF ( http://www.anaf.ro/reinnoire/ ), nici Administratorul său nu își asumă nici o răspundere în cazul în care portalul nu funcționează. Astfel, dumneavoastră sunteți singurul responsabil pentru netransmiterea la termen a declarațiilor.

Mobil: 0726.337.294
SC VOLT SRL
str. Iederii, nr. 28
Alba Iulia, România